ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Η Boeing ολοκλήρωσε την παραγωγή και των 24 AH-64E Apache Guardian για το Κατάρ | VIDEOS
Defence Redefined
Published on 18/06/2020 at 15:00

Σύμφωνα με το Janes έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των 24 επιθετικών ελικοπτέρων Boeing AH-64E Apache Guardian για το Κατάρ.

Το πρώτο από τα 24 ελικόπτερα για την Πολεμική Αεροπορία του Κατάρ (QEAF) παραδόθηκε στις 14 Μαρτίου 2019 αλλά δεν έχει διευκρινιστεί εάν έχει ολοκληρωθεί η παράδοση του συνόλου των AH-64E Apache Guardian από την Boeing.

To πακέτο εξοπλισμού για τα επιθετικά ελικόπτερα του Κατάρ περιλαμβάνει πυραύλους αέρος-εδάφους AGM-114R Hellfire της Lockheed Martin, ρουκέτες Hydra 70 mm (με τη συλλογή αναβάθμισης της BAE-Systems Advanced Precision Kill Weapon Συστήματα [APKWS] II για τη μετατροπή των ρουκετών σε καθοδηγούμενα πυρομαχικά με λέιζερ) και πυραύλους αέρος-αέρος FIM-92H Stinger της Raytheon.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει στο παρελθόν τα τελευταία ελικόπτερα AH-64E Apache Guardian ενδέχεται να είναι τα πρώτα της 6ης της έκδοσης, με την Boeing να σημειώνει:

” Έχουμε έναν διεθνή πελάτη που είναι ο πρώτος παραλήπτης της έκδοσης 6 και παραδίδουμε ελικόπτερα [σε αυτόν τον πελάτη] τώρα.”

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This