ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η AHEPA δωρίζει προστατευτικό εξοπλισμό για τους συνοριοφύλακες της Ελληνικής Αστυνομίας
Defence Redefined
Published on 10/06/2020 at 09:34

Σε δωρεά προστατευτικού εξοπλισμού στους συνοριοφύλακες στον Έβρο προχώρησε η Αμερικανική Ελληνική Εκπαιδευτική και Προοδευτική Οργάνωση (AHEPA).

Η δωρεά, αξίας 27.250 USD (25.000 ευρώ), αποτελεί συνέχεια της επίσκεψης τον Μάρτιο αντιπροσωπείας της AHEPA Ελλάδος Περιφέρεια 25 στον Έβρο, και της διαπίστωσης για εξοπλισμό σε νέα κράνη και προσωπίδες.

«Η δωρεά προστατευτικού εξοπλισμού είναι επίκαιρη, δεδομένου ότι η Ελληνική Αστυνομία αυξάνει την παρουσία της στα σύνορα του Έβρου, εν αναμονή μιας άλλης αυξημένης ροής μεταναστών», δήλωσε ο επικεφαλής της οργάνωσης με ανακοίνωση του την Τρίτη 09 Ιουνίου 2020.

Επιπλέον ο Γ. Χωριάτης δήλωσε ότι «Η παρουσία τους εκεί εκτιμάται και απαιτείται, αφού η Τουρκία συνεχίζει να μας απειλεί με τη συστηματική και δια της βίας μεταναστευτική της πολιτική».

Ο προστατευτικός εξοπλισμός θα επανεξοπλίσει πλήρως ένα τάγμα των συνοριοφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας και θα παραδοθεί από την AHEPA Ελλάδος Περιφέρεια 25.

Ο Πρόεδρος της AHEPA δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της οργάνωσης οι οποίοι βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί η δωρεά.

 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This