ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ιεραρχία της Εθνικής Φρουράς δίπλα στο προσωπικό της – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 02/05/2021 at 17:09

Η Ιεραρχία της Εθνικής Φρουράς και οι Διοικήσεις των Μονάδων βρίσκονται διαρκώς δίπλα στο προσωπικό τους, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια εορταστικών περιόδων.

Έτσι και κατά τις ημέρες του Πάσχα, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς (Ε.Φ), Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, πραγματοποίησε επισκέψεις σε φυλάκια και εγκαταστάσεις στις περιοχές ευθύνης των Σχηματισμών, για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό ενώ συνόδευσε τον Υπουργό Άμυνας, κ. Χαράλαμπο Πετρίδη, σε αντίστοιχες επισκέψεις του σε φυλάκια της Προκεχωρημένης Γραμμής Άμυνας.

Διαβάστε επίσης: Στα φυλάκια της γραμμής άμυνας ο Υπουργός και ο Αρχηγός – Φωτογραφίες

Επιπλέον, ο Αρχηγός κατά τις ημέρες των αργιών, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ), επισκέφθηκε εγκαταστάσεις, στρατόπεδα και φυλάκια όπου είχε την ευκαιρία, να συνομιλήσει με τα πληρώματα των μέσων που τηρούνται σε επιφυλακή και το εν υπηρεσία προσωπικό των κέντρων επιχειρήσεων, των στρατοπέδων και των φυλακίων όλων των Σχηματισμών και Διοικήσεων.      

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του, ο Αρχηγός της ΕΦ, διαπίστωσε το υψηλό ηθικό, την ετοιμότητα και την αφοσίωση του προσωπικού, το οποίο παρά τις συνθήκες που επέβαλε η πανδημία, συνεχίζει, αδιάλειπτα, να εργάζεται με επαγγελματισμό. Παράλληλα, ευχαρίστησε το προσωπικό για την προσπάθεια που καταβάλει και το κάλεσε να συνεχίσει με ζήλο και αποφασιστικότητα για την υλοποίηση της αποστολής του.   

Διαβάστε επίσης: Η Εθνική Φρουρά υιοθετεί τον Μπρούνο | Αντιδράσεις από το Κόμμα για τα Ζώα

Δείτε τις φωτογραφίες πιο κάτω: 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This