Ευχές από τα στελέχη της Εθνικής Φρουράς και επισκέψεις σε φυλάκια και μονάδες
Defence Redefined
Published on 24/04/2022 at 10:08

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης και το προσωπικό της Εθνικής Φρουράς εύχονται Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά.

Το ΓΕΕΦ σε σχετική  δημοσίευση του την Μεγάλη Εβδομάδα αναφέρει πως – Διάγουμε και φέτος την Εβδομάδα των Παθών κατά την οποία η Χριστιανική μας παράδοση επιβάλει την πνευματική προετοιμασία για να δεχθούμε το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου. Αυτή η προετοιμασία, μέσω της συμπόρευσής μας με τον Ιησού και της ενεργής συμμετοχής στα εκκλησιαστικά μυστήρια της Αγίας Εβδομάδας, μας μεταδίδει τα πανανθρώπινα μηνύματα της πορείας του Κυρίου προς το θάνατο και την Ανάσταση.

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, εύχεται, πέραν του προς την πατρίδα χρέους, η κατάληξη αυτής της πορείας η οποία σηματοδοτείτε με το φως της Αναστάσεως, να οδηγήσει στην πνευματική μας ανανέωση και την αφομοίωση των μηνυμάτων της Αλληλεγγύης, του Αλληλοσεβασμού και της Αγάπης τα οποία ανέδειξε ο Χριστός με το θάνατο και την Ανάστασή του.

Στο πλαίσιο των Αγίων Ημερών του Πάσχα, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ), Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, πραγματοποίησε επισκέψεις σε Στρατόπεδα και Φυλάκια στις περιοχές ευθύνης των Διοικήσεων και Σχηματισμών, για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό, ενώ συνόδευσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη και τον Υπουργό Άμυνας, κ. Χαράλαμπο Πετρίδη, σε αντίστοιχες επισκέψεις τους.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, ο Αρχηγός της ΕΦ, ευχήθηκε στο προσωπικό Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση και κάθε προσωπική και  οικογενειακή ευτυχία. Παράλληλα, το ευχαρίστησε για την προσπάθεια που καταβάλλει και το κάλεσε να συνεχίσει με ζήλο και αποφασιστικότητα για την υλοποίηση της αποστολής του.

Επιπλέον, ο Αρχηγός Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, κατά τις μέρες των αργιών του Πάσχα, επισκέφθηκε εγκαταστάσεις, στρατόπεδα και φυλάκια, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το εν υπηρεσία προσωπικό των στρατοπέδων, φυλακίων, κέντρων επιχειρήσεων και Δυνάμεων Ταχείας Αντίδρασης όλων των Διοικήσεων και Σχηματισμών.

Επίσης, με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών του Πάσχα και ο Υπαρχηγός της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ), Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Χρυσηλίου και ο Επιτελάρχης της ΕΦ, Υποστράτηγος Ιωάννης Βασιλάκης,  πραγματοποίησαν εθιμοτυπικές επισκέψεις σε Στρατόπεδα και Φυλάκια της ΕΦ, για να ανταλλάξουν ευχές με το προσωπικό.

Πηγή: ΓΕΕΦ

Διαβάστε επίσης: Ημερίδα με θέμα το Δίκαιο των Ενόπλων Συγκρούσεων για στελέχη της Εθνικής Φρουράς

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This