Επιχειρηματικό Workshop Κύπρου – Γαλλίας | Ανάπτυξη συνεργασιών στον Τομέα της Ασφάλειας και της Αμυντικής Βιομηχανίας
Defence Redefined
Published on 04/05/2023 at 09:58

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Έρευνας και Καινοτομίας (ΚΣΕΕΚ) και το Cyprus Defence Cluster με συνδιοργανωτές τον Γαλλικό Σύνδεσμο Ναυτιλιακής Βιομηχανίας GICAN, το τμήμα Direction de la Coopération de Sécurité et de Défense DCSD του γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών, τη γαλλική πρεσβεία στην Κύπρο και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, υλοποιούν το 1ο Γαλλικό και Κυπριακό Εργαστήρι Ασφάλειας και Άμυνας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Μαΐου 2023 στο ξενοδοχείο SEMELI στη Λευκωσία.

Διαβάστε επίσης: Ο απολογισμός του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Άμυνας και Ασφάλειας BATTLEFIELD ReDEFiNED 2023 | Φωτογραφίες και VIDEO

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται να είναι ένα συναρπαστικό διήμερο με συναντήσεις B2B για την ενίσχυση της Γαλλο-Κυπριακής επιχειρηματικής συνεργασίας στην Ασφάλεια και την Άμυνα.

Μεταξύ άλλων οι εταιρείες που θα συμμετέχουν σε αυτό περιλαμβάνουν μεγάλα ονόματα της Γαλλικής Αμυντικής Βιομηχανίας όπως η KERSHIP/Naval Group, η Arquus Defense και η Airbus Helicopters.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στη διεύθυνση: https://lnkd.in/evD_QxJh.

Διαβάστε επίσης: Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου – Τσεχίας | Ανάπτυξη συνεργασιών στον Τομέα της Ασφάλειας και της Αμυντικής Βιομηχανίας

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This