Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ στην 21 Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων PATRIOT – Φωτογραφίες και VIDEO
Defence Redefined
Published on 29/03/2022 at 11:21

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο των ενημερωτικών επισκέψεών του σε Σχηματισμούς και Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, επίσκεψη στην έδρα της 21 Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων “PATRIOT”, στην Κερατέα Αττικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τον Διοικητή της Μοίρας, Σμήναρχο (Ι) Παναγιώτη Κατσούλα, για την οργάνωση, την αποστολή, το έργο και τις τρέχουσες επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητές της.

Δείτε επίσης το αφιέρωμα της Πολεμικής Αεροπορίας για τα 20χρονα του συστήματος PATRIOT ΕΔΩ

Επιπλέον, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μοίρας και στον εξομοιωτή εκπαίδευσης του προσωπικού, ο οποίος έχει τη δυνατότητα εξομοίωσης όλων των απειλών ενδιαφέροντος τόσο σε εθνικό, όσο και σε συμμαχικό επίπεδο.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε επίδειξη ανάπτυξης του υπερσύγχρονου κινητού αντιαεροπορικού συστήματος μεγάλου βεληνεκούς “PATRIOT” και συνομίλησε με στελέχη και Οπλίτες Θητείας.

Πηγή: ΥΠΕΘΑ

Διαβάστε επίσης: Ελληνική Δύναμη Σαουδικής Αραβίας | Φεύγει για Σαουδική Αραβία η Πυροβολαρχία των ελληνικών PATRIOT – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This