ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσκεψη Επιτροπής Άμυνας σε φυλάκια με αναφορές σε εξοπλισμούς και ασύμμετρες απειλές
Defence Redefined
Published on 21/12/2021 at 12:50

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής, επισκέφθηκε συνοδευόμενη από τον Αρχηγό του ΓΕΕΦ, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, φυλάκια της Εθνικής Φρουράς στην γραμμή αντιπαράταξης. Οι επισκέψεις έγιναν στα φυλάκια στο ύψωμα Κολοκασίδη και στο φυλάκιο Αυλώνα στο Ακάκι με αφορμή τις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πρόκειται, είπε, για δύο φυλάκια τα οποία είναι ιδιαίτερης σημασίας δεδομένης της κρίσιμης περιοχής στην οποία βρίσκονται και του έργου που έχουν να επιτελέσουν. Η αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία να δει τις εγκαταστάσεις και να συνομιλήσει με το προσωπικό που επανδρώνει τα φυλάκια.

Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής άμυνας Μαρίνος Σιζόπουλος, δήλωσε πως αυτή την περίοδο η πατρίδα μας δέχεται ασύμμετρες απειλές από την κατοχική δύναμη γι΄αυτό και η επιτροπή άμυνας οφείλει ανεξάρτητα από την κομματική προέλευση των μελών της να στηρίξει την αναβάθμιση του αξιόμαχου της ΕΦ μέσα από την προμήθεια νέων και σύγχρονων οπλικών συστημάτων, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των στελεχών της ΕΦ αλλά και κυρίως της ενίσχυσης της σε ανθρώπινο δυναμικό.

Με πληροφορίες από: ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου 

Διαβάστε επίσης: Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΦ σε μονάδες και φυλάκια του ΤΣ 2ου Συντάγματος Πεζικού

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This