ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσημος εορτασμός του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου»
Defence Redefined
Published on 08/11/2020 at 20:06

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην Πάφο, ο επίσημος εορτασμός του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στον εορτασμό παρευρέθηκαν ο Υπουργός Άμυνας, κ. Χαράλαμπος Πετρίδης, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο πρόεδρος της επιτροπής Άμυνας της βουλής κ. Μαρίνος Σιζόπουλος και ολιγομελής αντιπροσωπεία στελεχών της Εθνικής Φρουράς.

Ο κ. Πετρίδης, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι το προσωπικό της αεροπορίας μάς κάνει περήφανους, με το υψηλό αίσθημα ευθύνης και τον επαγγελματισμό του. Επίσης πρόσθεσε ότι η στρατηγική των αμυντικών συμμαχιών που υλοποιούμε,  καθιστά το ρόλο της αεροπορίας όλο και πιο σημαντικό.

Τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα για προστασία από τον κορωνοϊό, ο εορτασμός φέτος πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία κοινού και χωρίς το καθιερωμένο airshow των τελευταίων ετών στην Αεροπορική Βάση “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, τρία σμήνη ελικοπτέρων AW-139, Mi-35 και Gazelle, πραγματοποίησαν πτήσεις σε ολόκληρη την ελεύθερη επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας.  

 

Διαβάστε επίσης: ΤΑΜΣ “ΥΠΕΡΙΩΝ” | Η άσκηση της 7ης Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ με την συμμετοχή οχήματος παντοδαπούς εδάφους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This