Επίθεση από Τούρκο δέχτηκαν αστυνομικοί στο οδόφραγμα Λήδρας – Συνελήφθη ο δράστης
Defence Redefined
Published on 07/06/2023 at 09:55

Γύρω στις 3.30 χθες το απόγευμα παρουσιάστηκε στο σημείο διέλευσης της οδού Λήδρας για να περάσει από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές, άνδρας ηλικίας 29 ετών, ο οποίος όπως έγινε αργότερα γνωστό είναι τουρκικής καταγωγής.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των στοιχείων του, από Λειτουργό του Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης, διαπιστώθηκε ότι αυτός δεν είχε το δικαίωμα διέλευσης στις ελεύθερες περιοχές.

Ο 29χρονος αποχώρησε από το σημείο διέλευσης και παρέμεινε για κάποιο χρονικό διάστημα στην νεκρή ζώνη. Σε κάποια στιγμή αυτός έτρεξε προς το σημείο ελέγχου για να πετύχει είσοδο στις ελεύθερες περιοχές. Αμέσως τρία μέλη της Αστυνομίας προσπάθησαν να τον ανακόψουν με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση από τον 29χρονο.

Αυτός καταδιώχθηκε από άλλο μέλος της Αστυνομίας και ανακόπηκε σε παρακείμενη οδό της οδού Λήδρας όπου και συνελήφθη για τα αδικήματα της παράνομη εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και της επίθεσης εναντίον μελών της Αστυνομίας.

Τα τρία μέλη της Αστυνομίας που δέχθηκαν την επίθεση, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών έλαβαν εξιτήριο. Ένας μέλος της Αστυνομίας φέρει κάταγμα ώμου ενώ τα άλλα δύο μέλη φέρουν μώλωπες σε διάφορα μέλη του σώματός τους.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: Αστυνομία Κύπρου

Διαβάστε επίσης: Δένεια | Τούρκοι στρατιώτες απειλούν και ρίχνουν πέτρες σε γεωργό – Τι δηλώνει η UNFICYP

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This