Ενεπλάκη ο Ζελένσκι σε τροχαίο – Πιθανή επίθεση στο αυτοκίνητο του Πούτιν μεταδίδουν βρετανικά μέσα
Defence Redefined
Published on 15/09/2022 at 11:54

Διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο πως οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι, Πούτιν και Ζελένσκι, έχουν εμπλακεί τις τελευταίες ώρες σε τροχαία ατυχήματα. 

Συγκεκριμένα, η Dailymail, επικαλούμενη Ρωσικό αντικυβερνητικό μέσο, μετέδωσε την Τετάρτη πως το αυτοκίνητο του Ρώσου προέδρου, δέχτηκε πιθανόν επίθεση καθώς ακούστηκε κρότος από τον μπροστινό τροχό του οχήματος όπου άρχισαν να βγαίνουν καπνοί. Ο Βλαδιμίρ Πούτιν βγήκε από το όχημα χωρίς να τραυματιστεί. Τα μέσα κάνουν λόγο για πιθανή επίθεση και απόπειρα δολοφονία κατά του Ρώσου προέδρου χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι μέχρι στιγμής ενώ οι Ρωσικές αρχές διαψεύδουν την είδηση.

Το αυτοκίνητο του Βολοντίμιρ Ζελένσκι συγκρούστηκε με άλλο όχημα στο Κίεβο, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί η οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια. Ο Ουκρανός πρόεδρος είναι καλά στην υγεία του.

Την ίδια ώρα μαίνονται οι μάχες στο μέτωπο της Ανατολικής Ουκρανίας, καθώς αναμένονται οι επόμενες κινήσεις των Ουκρανικών δυνάμεων μετά τις επιτυχίες τους στο Χάρκοβο ενώ αναμένεται επίσης η Ρωσική αντίδραση.

Διαβάστε επίσης: Ουκρανία | Σχέδιο με προστάσεις για εγγυήσεις ασφάλειας – Ενδιαφέρον για πλήρη ένταξη στο ΝΑΤΟ

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This