ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελληνικά F-16 “χορεύουν” στους αιθέρες της Πάφου | VIDEO
Defence Redefined
Published on 27/08/2020 at 14:50

Συνεχίζεται και σήμερα με αμείωτους ρυθμούς, η τετραμερής αεροναυτική άσκηση “ΕΥΝΟΜΙΑ”, μεταξύ της Κύπρου, της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Γαλλίας, εντός της Κυπριακής ΑΟΖ  

Η DEFENCE ReDEFiNED εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα, από ένα ζεύγος F-16 Block  52+ Advanced, κατά την διαδικασία προσγείωσης τους στην αεροπορική βάση “Ανδρέας Παπανδρέου” στην Πάφο, με το πέρας του πρωινού σταδίου της άσκησης. 

Διαβάστε επίσης: Αεροναυτική Άσκηση “ΕΥΝΟΜΙΑ” | Οι δυνάμεις που θα αναπτυχθούν στην θάλασσα και στον ουρανό της Ανατολικής Μεσογείου  – Φωτογραφίες & VIDEO

Κατά την διέλευση τους πάνω από την περιοχή, τα ελληνικά F-16 “χόρεψαν” στους ουρανούς της Πάφου, με επιδέξιους χειρισμούς των Ελλήνων πιλότων.

Ανεβάστε την ένταση και απολαύστε την διέλευση των ελληνικών F-16: 

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, στην Κύπρο έφτασαν  άλλα έξι ελληνικά F-16 Block 52+ Advanced, για συνεκπαίδευση με τα άλλα δύο ελληνικά F-16 Block 52+ καθώς και με τα γαλλικά Rafale που βρίσκονται στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου».

Κατά την επιστροφή των έξι μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας στην Κρήτη, τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη επιχείρησαν να παρενοχλήσουν τα ελληνικά F-16, με αποτέλεσμα να σημειωθεί επεισόδιο εικονικών εμπλοκών. Τα ελληνικά φτερά απέδειξαν πως είναι οι κυρίαρχοι στους αιθέρες και η κάθοδος τους στο νησί διεξήχθει με ασφάλεια. 

Διαβάστε επίσης: Πολυεθνική άσκηση “ΕΥΝΟΜΙΑ” | Φωτογραφίες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This