MULTIMEDIA CORNER

MULTIMEDIA
CORNER

Εκδήλωση με θέμα | “Τουρκική Επιθετικότητα: Πώς αντιμετωπίζεται;”
Defence Redefined
Published on 18/09/2020 at 17:04

Η Ανεξάρτητη Φοιτητική ΕΠΑΛΞΗ Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα “Τουρκική Επιθετικότητα: Πώς αντιμετωπίζεται;”.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί τη Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 19:30 στον εξωτερικό χώρο του κτηρίου της Συγκλήτου “Αναστάσιος Γ. Λεβέντης” (Τέντα Εκδηλώσεων), στη Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Διαβάστε επίσης: Βιβλίο «Αναίμακτος Αττίλας» | Πολιτικό μυθιστόρημα με σκληρές πραγματικότητες – Φωτογραφίες

Ομιλητές της εκδήλωσης:

  • Δρ. Νικόλας Α. Ιωαννίδης, Μέλος του Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού, Νομική Σχολή, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
  • Γαβριήλ Δημητρίου, Υποπτέραρχος ε.α, τέως Διοικητής Αεροπορίας
  • Μάριος Πούλλαδος, Δημοσιογράφος 

Κατά την ομιλία του, ο Υποπτέραρχος ε.α Γαβριήλ Δημητρίου, θα εξηγήσει τις ενέργειες που οφείλει να αναπτύξει η Εθνική Φρουρά για να απαντήσει στην τουρκική παραβατικότητα. Στο επίκεντρο θα τεθούν και οι συμμαχικές ασκήσεις με την ανάλογη συμμετοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως και η ανάγκη για ενίσχυση του αξιόμαχου της Εθνικής Φρουράς με ναυτικές και αεροπορικές δυνάμεις. 

Ο Δρ. Νικόλας Ιωαννίδης θα αναφερθεί στις τουρκικές προκλήσεις από Ιούλιο και εντεύθεν με ανάλυση των νομικών μέτρων που μπορεί να παρθούν τόσο από Κύπρο όσο και από Ελλάδα.

Από την πλευρά του, ο Δημοσιογράφος Μάριος Πούλλαδος θα εστιάσει την ομιλία του στην επικοινωνιακή πολιτική της Τουρκίας στο διαδίκτυο, στο πλαίσιο της τουρκικής προπαγάνδας. Ο κ. Πούλλαδος θα αναλύσει τρόπους προστασίας από τις ψευδείς ειδήσεις που κατά καιρούς διαχέει στα ΜΚΔ το τουρκικό παρακράτος και θα αναλυθούν όροι όπως τα fake news. 

Διοργανωτής: Ανεξάρτητη Φοιτητική ΕΠΑΛΞΗ Πανεπιστημίου Κύπρου

Πληροφορίες: 97695560

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Διαβάστε Περισσότερα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This