ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Εθνική Φρουρά | 50 νέοι Αξιωματικοί εντάσσονται στις Μονάδες τους, μετά την εκπαίδευση τους – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 26/06/2021 at 12:00

Πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα, οι τελετές ορκωμοσίας των Αξιωματικών που αποφοίτησαν το 2021 από τις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Ευελπίδων και Ναυτικών Δοκίμων. Από τις Σχολές αποφοίτησε και αριθμός Αξιωματικών Στρατού Ξηράς και Ναυτικού από την Κύπρο, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την τετραετή φοίτηση τους στις αντίστοιχες Σχολές.

Ειδικότερα στις 23 Ιουνίου 2021 αποφοίτησαν από τη Σχολή Ευελπίδων 35 Αξιωματικοί και την Εθνική Φρουρά (ΕΦ) εκπροσώπησε στην τελετή, ο Υπαρχηγός, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Χρυσηλίου. Στις 24 Ιουνίου 2021, από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων αποφοίτησαν 9 Αξιωματικοί και την ΕΦ εκπροσώπησε ο Διοικητής της Διοίκησης Ναυτικού, Πλοίαρχος Δημήτρης Μασούρας.

Η τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Ικάρων από την οποία θα αποφοιτήσουν 6 Αξιωματικοί, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου 2021 και την  ΕΦ θα εκπροσωπήσει, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορίας, Ταξίαρχος (Ι) Μάριος Φλωρίδης.

Η νέοι Αξιωματικοί της ΕΦ, θα επιστρέψουν τις επόμενες μέρες στην Κύπρο, όπου θα δώσουν την νενομισμένη διαβεβαίωση ενώπιον του κ. Υπουργού Άμυνας σε χρόνο και χώρο που θα ανακοινωθεί ενώ στη συνέχεια θα συνεχίσουν την εκπαίδευση τους στις σχολές εφαρμογής, προκειμένου να εξειδικευτούν στα καθήκοντα που θα αναλάβουν με την ένταξη τους στις Μονάδες της ΕΦ.

Διαβάστε επίσης: Ορκωμοσία Ανθυπολοχαγών τάξεως 2021 – 35 Κύπριοι ανάμεσα τους – Φωτογραφίες

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This