ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Εθνική Φρουρά | Τελετή Διαβεβαίωσης Γυναικών ΣΥΟΠ 8ης Εκπαιδευτικής Σειράς – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 20/06/2021 at 15:15

Την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, πραγματοποιήθηκε στο ΚΕΝ Λάρνακας, η τελετή διαβεβαίωσης γυναικών Συμβασιούχων Οπλιτών (ΣΥΟΠ) της 8ης εκπαιδευτικής σειράς, στην παρουσία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ), Αντιστράτηγου Κώστα Χρυσηλίου. 

Οι γυναίκες ΣΥΟΠ, αφού πέρασαν την Βασική Εκπαίδευση στο ΚΕΝ Λάρνακας, τοποθετήθηκαν σε Μονάδες της ΕΦ, στις οποίες θα παρουσιαστούν μετά και την ολοκλήρωση του Σχολείου Μαχητού.

Διαβάστε επίσης: Αντιμισθία υπερωρίας για τους ΣΥΟΠ και τα στελέχη που αποσπώνται στην Αστυνομία

Στην Ημερήσια Διαταγή που αναγνώσθηκε, ο κ. Αρχηγός καλωσόρισε τις νέες ΣΥΟΠ στις τάξεις της ΕΦ και τις προέτρεψε να αισθάνονται υπερήφανες που ως Κύπριες Ελληνίδες θα αφιερώσουν τις δυνάμεις και τις ικανότητες τους στον ιερό σκοπό της εξασφάλισης της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Κύπρου. 

Καταλήγοντας, ο κ. Αρχηγός, τις προέτρεψε να είναι έτοιμες να ανταποκριθούν στην νέα επαγγελματική πρόκληση, εργαζόμενες με αποφασιστικότητα, ψυχραιμία και σεμνότητα βελτιώνοντας συνεχώς τις ικανότητές τους μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, σύμφωνα και με την ανακοίνωση του ΓΕΕΦ, τηρήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα για την συμμόρφωση με τις πρόνοιες των σχετικών διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας που αφορούν τον COVID-19.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Φρουρά | Τελετή Διαβεβαίωσης 158 νεοπροσληφθέντων ΣΥΟΠ – Φωτογραφίες

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This