Εθνική Φρουρά | Σχολείο Προκεχωρημένης Επιχειρησιακής Σχεδίασης Αξιωματικών – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 12/10/2022 at 14:39

Την Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022, ολοκληρώθηκε το Σχολείο Προκεχωρημένης Επιχειρησιακής Σχεδίασης Αξιωματικών της Εθνικής Φρουράς, το οποίο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε σε δυο στάδια, από την Έδρα Στρατιωτικών Σπουδών της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου. 

Το πρώτο στάδιο ήταν διάρκειας 8 εβδομάδων  και πραγματοποιήθηκε σε διαδικτυακή μορφή ενώ το δεύτερο  ήταν διάρκειας 2 εβδομάδων και πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία, στις εγκαταστάσεις του Συντονιστικού Κέντρου «ΖΗΝΩΝ». 

Η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε στη παρουσία του Επιτελάρχη της Εθνικής Φρουράς, Υποστράτηγου Ιωάννη Βασιλάκη, ο οποίος επέδωσε στους συμμετέχοντες το δίπλωμα επιτυχούς παρακολούθησης του Σχολείου. 

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, χαιρετίζοντας τους συμμετέχοντες, επισήμανε ότι το Σχολείο αποτελεί μέρος της ποικιλόμορφης υποστήριξης που παρέχουν οι  Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στην Εθνική Φρουρά και συμβάλλει αποτελεσματικά στην εδραίωση κοινής διακλαδικής αντίληψης σε στρατηγικό και επιχειρησιακό επίπεδο.

Πηγή: ΓΕΕΦ

Διαβάστε επίσης: Σχολείο Επιχειρησιακής Σχεδίασης Αξιωματικών

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This