Εθνική Φρουρά | Ορκωμοσία των Συμβασιούχων Οπλιτών – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 13/11/2022 at 11:06

Την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο ΚΕΝ Λάρνακας, η τελετή διαβεβαίωσης των ανδρών Συμβασιούχων Οπλιτών (ΣΥΟΠ) της 12ης Εκπαιδευτικής Σειράς, στην παρουσία των οικογενειών τους, του Γενικού Επιθεωρητή της Εθνικής Φρουράς, Υποστράτηγου Σάββα Έλληνα και του Διοικητή της 1ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχου Δημήτριου Καρακάννα. 

Οι άντρες ΣΥΟΠ, αφού παρακολούθησαν την Βασική Εκπαίδευση στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως, θα συνεχίσουν την εκπαίδευση τους σε επιχειρησιακά αντικείμενα και θα τοποθετηθούν στις Μονάδες για εκπαίδευση στις ειδικότητες τους. 

Στην Ημερήσια Διαταγή του, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ανέφερε ότι η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την επίσημη ένταξη τους στην στρατιωτική οικογένεια της Εθνικής Φρουράς και πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι που ενισχύουν την Εθνική Φρουρά μέσω του θεσμού των Συμβασιούχων Οπλιτών. Τους κάλεσε επίσης να τιμήσουν με αίσθημα ευθύνης τη στολή και το εθνόσημο τους και να υπερασπιστούν την ελευθερία και ακεραιότητα του νησιού μας, κάτι που θα επιτύχουν με τον υψηλό επαγγελματισμό, το ήθος, την προσήλωση στο καθήκον και την συνεχή εκπαίδευση. Καταλήγοντας τους καλωσόρισε στην Εθνική Φρουρά και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο τους ξεκίνημα.

Το ΓΕΕΦ δημοσιοποίησε φωτογραφικό υλικό από την τελετή Διαβεβαίωσης ΣΥΟΠ της 12ης Εκπαιδευτικής Σειράς.

Πηγή: ΓΕΕΦ

Διαβάστε επίσης: Εθνική Φρουρά | Τελετή Διαβεβαίωσης/Ορκωμοσίας ΣΥΟΠ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This