ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εθνική Φρουρά | Επιστροφή στις παρουσιάσεις Εφέδρων και Εθνοφυλάκων με βολές και πολλά άλλα – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 10/04/2021 at 13:12

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) στο διάστημα μεταξύ 03-09 Απριλιου 2021, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις εφέδρων και εθνοφυλάκων, στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού που έχει εκπονηθεί με κύριο στόχο την αναβάθμιση του επιπέδου εκπαίδευσης και επιχειρησιακής ετοιμότητας των Μονάδων.

Οι παρουσιάσεις, οι οποίες διεξάγονται παράλληλα σε όλους τους Σχηματισμούς και Διοικήσεις της Εθνικής Φρουράς περιλαμβάνουν μεταξύ των άλλων, επιχειρησιακή συγκρότηση, διεξαγωγή βολών μάχης, επιχειρησιακή εκπαίδευση και εκτέλεση βολών με διάφορα οπλικά συστήματα, εκπαίδευση σε αγώνα κατοικημένων τόπων και επιμόρφωση στις διαδικασίες εφεδρείας και εθνοφυλακής.

Διαβάστε επίσης: Διαγωνιστική βολή των ταγμάτων εθνοφυλακής – Φωτογραφίες

Την εκπαίδευση των εφέδρων/εθνοφυλάκων, παρακολούθησε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης και η ιεραρχία του ΓΕΕΦ. Η αθρόα προσέλευση και η εθελοντική, πολλές φορές, συμμετοχή στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες που προγραμματίζονται, καταδεικνύει το ενδιαφέρον των εφέδρων και εθνοφυλάκων και αναδεικνύει παράλληλα τη σημασία της συμβολής τους στην επιχειρησιακή ετοιμότητα της Εθνικής Φρουρά.

Οι παρουσιάσεις θα συνεχιστούν, ενώ έχουν επαναπρογραμματιστεί οι παρουσιάσεις που αναβλήθηκαν κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων, λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την συμμόρφωση με τις πρόνοιες των σχετικών διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας που αφορούν στον COVID-19.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Φρουρά | Η ανασκόπηση του 2020 – Γεμάτη χρονιά για τις ένοπλες δυνάμεις της Κύπρου – Φωτογραφίες & VIDEO

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This