ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εθνική Φρουρά | Εκπαιδευτικές και επιχειρησιακές δραστηριότητες
Defence Redefined
Published on 21/08/2021 at 15:00

Σε ανακοίνωση του το ΓΕΕΦ αναφέρει πως συνεχίζονται σε όλα τα στρατόπεδα και πεδία ασκήσεων και βολών, παράλληλα με τη βασική εκπαίδευση των νέων οπλιτών της 2021 ΕΣΣΟ, οι επιχειρησιακές, εκπαιδευτικές και άλλες δραστηριότητες, από το υπόλοιπο μόνιμο και συμβασιούχο προσωπικό της ΕΦ καθώς και των οπλιτών της 2020 ΕΣΣΟ, οι οποίοι διανύουν το τελικό στάδιο της θητείας τους. Παράλληλα δημοσιοποιεί και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. 

Ειδικότερα για την 2020 ΕΣΣΟ, είναι σε εξέλιξη η διεξαγωγή ταχύρρυθμης συντήρησης της εκπαίδευσης στα αντικείμενα της ειδικότητας τους, καθώς και ενημέρωση για θέματα επιστράτευσης αναφορικά με τις ευθύνες και υποχρεώσεις που θα έχουν μετά την επικείμενη απόλυση και ένταξη τους στην εφεδρεία. Αντίστοιχα, για την 2021 ΕΣΣΟ, η εκπαίδευση περιλαμβάνει αντικείμενα ατομικής τακτικής εκπαίδευσης, πορείες, βολές ατομικού οπλισμού και 48ώρα εκπαίδευσης εκτός Στρατοπέδων, στο πλαίσιο του Σχολείου Μαχητού, το οποίο θα διαρκέσει 2 εβδομάδες.

Τονίζεται ότι κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης, τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα συμμόρφωσης με τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας, που αφορούν στον COVID-19.

Πηγή: ΓΕΕΦ

Διαβάστε επίσης: Εκπαίδευση Οπλιτών 2021 ΕΣΣΟ丨Φωτογραφίες

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This