ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εβδομάδα εθελοντισμού στην Εθνική Φρουρά – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 04/12/2020 at 17:04

Η Εθνική Φρουρά (ΕΦ), στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων κοινωνικής προσφοράς, καθιέρωσε την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου ως «Εβδομάδα Εθελοντισμού στην ΕΦ» η οποία συμπίπτει με τους εορτασμούς για τη «Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού».  

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας από 01 έως 06 Δεκεμβρίου, οι Μονάδες της ΕΦ συμμετείχαν ενεργά, τόσο με το προσωπικό που ανήκει το «Το Σώμα Εθελοντών της ΕΦ», όσο και με το υπόλοιπο προσωπικό τους, σε διάφορες δραστηριότητες όπως η συλλογή και παράδοση τροφίμων, εράνους για συλλογή χρημάτων, δενδροφυτεύσεις και καθαρισμό δημόσιων χώρων.

Ειδικότερα, στις 03 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης τροφίμων που συγκεντρώθηκαν από το προσωπικό της ΕΦ για ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων και του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. Στην τελετή παρευρέθηκαν αντιπροσωπεία στελεχών του ΓΕΕΦ και ο Επίτροπος Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κ. Γιάννης Γιαννάκη.  

Σκοπός των δραστηριοτήτων που προγραμματίστηκαν ήταν η προώθηση του εθελοντισμού στις τάξεις της ΕΦ, η προβολή του κοινωνικού της χαρακτήρα και του ανθρωπιστικού της έργου για ενδυνάμωση των σχέσεων με την κοινωνία καθώς και η υποβοήθηση του έργου φιλανθρωπικών οργανώσεων για ενίσχυση άπορων οικογενειών.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Φρουρά | Έναρξη διαγωνισμού για πρόσληψη Συμβασιούχων Οπλιτών – Όλες οι πληροφορίες και τα έντυπα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This