ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δώρα για τις ανάγκες των Φυλακίων της Εθνικής Φρουράς στην Αθηένου, προσέφερε ο Δήμαρχος
Defence Redefined
Published on 30/12/2020 at 16:45

Επίσκεψη στη Διοίκηση της Εθνικής Φρουράς στην Αθηένου, πραγματοποίησε χθες ο Δήμαρχος Κυριάκος Καρεκλάς, ο οποίος προσέφερε δώρα για τις ανάγκες των Φυλακίων, που υπάρχουν στη περιοχή.   

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αθηένου αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος επισκέφθηκε χθες τη Διοίκηση της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή Αθηένου και συναντήθηκε με τον Διοικητή Όμηρο ,ενώ ευχήθηκε καλές γιορτές στους στρατιώτες που υπηρετούν στα φυλάκια της περιοχής Αθηένου. Ο κ. Καρεκλάς πρόσφερε δώρα για τις ανάγκες των φυλακίων, σύμφωνα με τις ανάγκες που είχαν δηλωθεί, μετά από αίτημα του Δήμου».

Ο Δήμαρχος Αθηένου παρέδωσε τα δώρα έξω από τη Διοίκηση, λόγω των μέτρων πρόληψης για τον κορωνοϊό και εξέφρασε «ευχαριστίες τόσο στον Διοικητή όσο και στους στρατιώτες για την παρουσία και τη βοήθειά τους στην Αθηένου, το πιο ακριτικό κομμάτι της επαρχίας Λάρνακας. Ανέφερε ακόμα ότι ο Δήμος ήταν και θα είναι και στο μέλλον δίπλα τους σε ό,τι χρειασθεί η Διοίκηση και μπορεί να βοηθήσει στο μέτρο των δυνατοτήτων του».

Ο κ. Καρεκλάς ευχήθηκε «το 29021 να είναι ένα έτος ελέγχου της πανδημίας του κορωνοϊού και σύντομα να επανέλθει σε όλο το κόσμο η ομαλότητα».

Από την πλευρά του ο Ταγματάρχης Όμηρος Γεωργίου «ευχήθηκε στον Δήμαρχο χρόνια πολλά και καλές γιορτές και εξέφρασε ευχαριστίες προς τον Δήμο Αθηένου για τη στήριξη που παρέχει, ποικιλοτρόπως στη Διοίκηση της Εθνικής Φρουράς κάθε χρόνο».

Διαβάστε επίσης: Επισκέψεις ΥΠΑΜ σε φυλάκια της Εθνικής Φρουράς ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This