Δνεας ΣΥΟΠ Δανάη Ζαννέτου | “Η μεγαλύτερη τιμή να υπηρετώ το εθνόσημο της Ε.Φ”
Defence Redefined
Published on 13/02/2022 at 19:33

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ), Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, βράβευσε στις 11 Φεβρουαρίου την Δνεα ΣΥΟΠ (ΠΖ) Δανάη Ζαννέτου καθότι εργάζεται επίμονα, αποδοτικά και αθόρυβα με υψηλό επαγγελματισμό ενώ συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές δραστηριότητες. 

Ειδικότερα, ως εθελόντρια της Πολιτικής Άμυνας, συμμετείχε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή Αρακαπά, κατά την οποία βοήθησε ηλικιωμένη γυναίκα που βρισκόταν σε κίνδυνο και στην αποστολή της Πολιτικής Άμυνας στις πυρκαγιές στην Ελλάδα το 2021. Επίσης, πρόσφατα ανέσυρε αναίσθητη γυναίκα από το αυτοκίνητο της, το οποίο ήταν αναποδογυρισμένο μετά από ατύχημα και συνέδραμε με την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ο κ. Αρχηγός, συνεχάρη την ΣΥΟΠ για τις αξιέπαινες πράξεις της και την εθελοντική της δράση, με τις οποίες τιμά την ΕΦ και της ευχήθηκε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία, με την προτροπή όπως συνεχίσει την ανιδιοτελή της δράση.

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση ΣΥΟΠ Δνεα (ΚΔ) Μαριάννας Πισιάρα – VIDEO

Από την πλευρά της η Δνεας ΣΥΟΠ (ΠΖ) Δανάη Ζαννέτου, με ανάρτηση της αναφέρει πως η μεγαλύτερη τιμή είναι να υπηρετεί το εθνόσημο της Εθνικής Φρουράς ενώ τόνισε τη σημασία της προόδου συμπληρώνοντας την ανάρτηση με το ρητό “Δια βίου μάθηση”. 

Ακολουθεί αυτούσια η ανάρτηση:

“Δουλειά μου να υπηρετώ το Εθνόσημο της Εθνικής Φρουράς είναι για μένα η μεγαλύτερη τιμή που μπορώ να έχω. Να υπηρετώ με τον ποιο δυνατό τρόπο την Πατρίδα μας . Με ότι και συνεπάγεται αυτό. Συνειδητά επέλεξα αυτό το επάγγελμα γνωρίζοντας τις δυσκολίες, την κούραση και και και.. Αλλά η αγάπη μου έρχεται μπροστά και πρώτη από όλα “δουλεύοντας, προσπαθώντας, μαθαίνοντας συνεχώς καινούργια πράγματα από ανθρώπους που έχουν χρόνια υπηρεσίας, αμέτρητα σχολεία επάνω τους και με ιδρώτα έρχεται το άριστο αποτέλεσμα έρχεται η ικανοποίηση ότι αν αγαπάμε αυτό που κάνουμε πάντα θα γινόμαστε καλύτεροι προχωράμε και θα  ανεβάζουμε το επίπεδο. Εξάλλου ακολουθώ στην ζωή μου “Δία Βίου Μάθηση”. 

Σήμερα ο Αρχηγός της Ε.Φ. Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης με βράβευσε Πρώτα για την  δουλειά μου όσο και για την εθελοντική μου δραστηριότητα. Έχω ξαναπεί και θα συνεχίσω να το λέω ξανά και ξανά είναι Τιμή μου  και Υπερηφάνεια μου να υπηρετώ κάτω από της Διαταγές σας κ. Αρχηγέ είναι Τιμή μου και Υπερηφάνεια μου να υπηρετώ την οικογένεια της Εθνικής Φρουράς και του Υπουργείου Άμυνας. Τιμή μου και Υπερηφάνεια που ανήκω και στην οικογένεια της Πολιτικής Άμυνας με τον εθελοντισμό στο Τμήμα Έρευνας και Διάσωσης Λεμεσού(ΤΕΔ).”

Διαβάστε επίσης:

Άσκηση “ΚΑΛΥΨΩ” | Επιχειρησιακή Εκπαίδευση στον Αγώνα Κατοικημένων Τόπων και οι ελλείψεις που αποκαλύπτονται – Φωτογραφίες

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This