ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διορισμός Γιώργου Σαββίδη και Σάββα Αγγελίδη στις θέσεις του Γενικού και Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα
Defence Redefined
Published on 23/06/2020 at 15:06

Τον διορισμό του νυν Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γεώργιου Σαββίδη στη θέση του Γενικού Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας, αποφάσισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος

Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε τον διορισμό του Σάββα Αγγελίδη, νυν Υπουργού Άμυνας, ως Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Γενικού Εισαγγελέα και του νέου Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα θα λάβει χώρα στις 10 Ιουλίου 2020.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση,  «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Ιωνά Νικολάου, ο οποίος λαμβάνοντας υπόψη τις παντελώς αστήριχτες και αδικαιολόγητες ενστάσεις που εκφράστηκαν από κόμματα της αντιπολίτευσης και προκειμένου να διαφυλάξει το κύρος του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν απεδέχθη την πρόταση να αναλάβει την θέση του Γενικού Εισαγγελέα»

Λεπτομέρειες του ανασχηματισμού που θα ακολουθήσει, όπως και οι ημερομηνίες διαβεβαίωσης και ανάληψης των καθηκόντων των νέων αξιωματούχων  θα ανακοινωθούν εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ο Πρόεδρος διόρισε τον Στέλιο Παπαθεοδώρου ως νέο Αρχηγό Αστυνομίας

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This