ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διοίκηση Ναυτικού | Θαλάσσιες δραστηριότητες από το Μαρί μέχρι την Πάφο – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 10/08/2020 at 11:35

Το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020, Ναυτική Δύναμη αποτελούμενη από τρία Παράκτια Περιπολικά και το Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΑΘ) «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» της Διοίκησης Ναυτικού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς, απέπλευσαν από τη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί προς στη θαλάσσια περιοχή Νότια της Λεμεσού, όπου εκτέλεσαν Τεχνικά Γυμνάσια και Τακτικές Ασκήσεις εν πλω υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Διαβάστε επίσης: Νέα ένταση σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο | Απέπλευσε με “σβηστά ραντάρ” το Ορουτς Ρέις και με συνοδεία πολεμικών πλοίων

Τις απογευματινές ώρες της 8ης Αυγούστου 2020 το ΠΑΘ «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ», συνέχισε τον πλού του προς την θαλάσσια περιοχή της Πάφου και αγκυροβόλησε ανοιχτά του αλιευτικού καταφυγίου στο Λατσί. Το πρωί της 9ης Αυγούστου 2020, απέπλευσε προς τον Παχύαμμο όπου συμμετείχε στο Ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο των πεσόντων κατά τις Μάχες της Τηλλυρίας το οποίο τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ραφαήλ παρουσία του Υπουργού Άμυνας κ. Χαραλαμπου Πετρίδη και του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη.

Δείτε τις εικόνες:  

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This