ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διεθνές Συνέδριο Χειρισμού Κρίσεων “ΑΘΗΝΑ”
Defence Redefined
Published on 05/12/2021 at 16:15

Από την Τρίτη 07 έως την Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί το Διεθνές Συνέδριο Χειρισμού Κρίσεων “ΑΘΗΝΑ” στην Αθήνα στο αμφιθέατρο της Σχολής Ικάρων (ΣΙ), στην Αεροπορική Βάση της Δεκέλειας.

Το Συνέδριο “ΑΘΗΝΑ” αποτελεί ένα διεθνές forum εποικοδομητικών συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων επί θεμάτων που άπτονται της Διαχείρισης Κρίσεων με σκοπό την ανάλυση των σύγχρονων προκλήσεων και απειλών για τη διεθνή ασφάλεια, με έμφαση στο ευρύτερο γεωπολιτικό περιβάλλον της Ανατολικής Μεσογείου, καθώς και την παρουσίαση τρόπων ολιστικής προσέγγισης για την αντιμετώπισή τους. Επίσης, το Συνέδριο διερευνά τη δυνατότητα της διεθνούς κοινότητας για στενότερη συνεργασία, με σκοπό την πρόληψη των συγκρούσεων και τον αποτελεσματικό χειρισμό κρίσεων.

Το Συνέδριο έχει ήδη αναδειχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς στο οποίο συμμετέχει πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό ανώτατου και ανώτερου βαθμού, εκπρόσωποι Κρατών, Διεθνών Οργανισμών όπως ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, ΕΕ, Ινστιτούτων Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικών Μελετών, καθώς και ενδιαφερόμενοι από σχετικούς με το αντικείμενο φορείς (Υπουργεία, Γενικά Επιτελεία, Οργανισμοί, Πανεπιστήμια, Ινστιτούτα κλπ.).

Πηγή: ΓΕΕΘΑ

Διαβάστε επίσης: Ο Διοικητής Διοίκησης Αεροπορίας στο 10ο Διεθνές Συνέδριο Αρχηγών Αεροπορίας στο Ντουμπάι

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This