Γεωργία | Δημοψήφισμα για δεύτερο μέτωπο ενάντια στην Ρωσία
Defence Redefined
Published on 16/09/2022 at 16:33

Η ηγεσία της Γεωργίας συζητά τη διοργάνωση δημοψηφίσματος και θέτει το ερώτημα: θέλουν οι Γεωργιανοί πόλεμο με τη Ρωσία; 

Ο Γκιόργκι Κομπαχίτζε, πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος, έκανε αυτή τη δήλωση σε μια ενημέρωση στα γραφεία του κόμματος.

Ο κ. Κομπαχίτζε είπε να πει ο κόσμος αν θέλει να ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο στη Γεωργία ενάντια στη Ρωσία και υποσχέθηκε ότι “οι αρχές θα ενεργήσουν όπως λέει ο λαός”.

Ο πολιτικός εξέφρασε την ελπίδα ότι ο γεωργιανός λαός θα φέρει σαφήνεια, είτε συμφωνεί με τις δηλώσεις Ουκρανών πολιτικών για την ανάγκη εμπλοκής της Γεωργίας στον πόλεμο είτε με τη θέση των αρχών της χώρας του.

Νωρίτερα, ο Γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας Oleksiy Danilov, καθώς και οι σύμβουλοι του Γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας Mykhailo Podolyak και Oleksiy Arestovich, απευθύνθηκαν δημόσια στην Τιφλίδα για ένα δεύτερο μέτωπο.

Διαβάστε επίσης: ΥΠΕΞ Σερβίας | “Η Σερβία υποστηρίζει με συνέπεια την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα”

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This