Βρετανοί στρατιώτες του “Συντάγματος Ιππικού” στην Ειρηνευτική Δύναμη Κύπρου – Φωτογραφίες από την εκπαίδευση
Defence Redefined
Published on 05/04/2023 at 18:15

Ο Βρετανικό Στρατός δημοσιοποίησε φωτογραφίες από την εκπαίδευση στελεχών του “Household Cavalry Regiment” με σκοπό την κάθοδο του στην Κύπρο ως μέλη της Ειρηνευτικής Δύναμης.

Οι βρετανοί ειρηνευτές θα αναλάβουν καθήκοντα περιπολίας στη γραμμή κατάπαυσης του πυρός, αντικαθιστώντας μέλη του γνωστού συντάγματος υποστήριξης των Νεπαλέζων Γκούργκας του Βρετανικού Στρατού (Queen’s Own Gurkha Logistic Regiment (QOGLR) που βρίσκεται ήδη στο νησί. 

Διαβάστε επίσης: Δένεια | Τούρκοι στρατιώτες απειλούν και ρίχνουν πέτρες σε γεωργό – Τι δηλώνει η UNFICYP

Όπως αναφέρει ο Βρετανικός Στρατός, περίπου 260 στρατιώτες, από μονάδες μηχανοκίνητου πεζικού και πυροβολικού, θα φτάσουν στην Κύπρο στα πλαίσια της Βρετανικής αποστολής (Op TOSCA.) η οποία αφορά την στρατιωτική παρουσία στην Κύπρο στις βάσεις και στην UNFICYP. 

Η εκπαίδευση των βρετανών στρατιωτικών πριν φτάσουν στην Κύπρο περιλαμβάνει μαθήματα ιστορίας της Κύπρου, αντικείμενα διαπραγματεύσεων, διαμεσολάβησης και παρατήρησης. 

Διαβάστε επίσης: Συνέντευξη | Τμήμα Τελωνείων και Μετανάστευσης ΒΒ – Η παράνομη μετανάστευση, η σχέση με την Αστυνομία Κύπρου, την UNPOL & τις τουρκικές δυνάμεις κατοχής – Μέρος Α

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This