Βραβεύτηκε το καλύτερο επιχειρησιακό φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς
Defence Redefined
Published on 31/08/2022 at 09:22

Πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης του καλύτερου επιχειρησιακού φυλακίου της Εθνικής Φρουράς το οποίο πρώτευσε στις αξιολογήσεις του ΓΕΕΦ. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 30 Αυγούστου και το βραβείο έλαβε το Φυλάκιο 208 του 211 Τάγματος Πεζικού της 4ης Ταξιαρχίας Πεζικού.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του φυλακίου, απονεμήθηκε από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, τιμητική πλακέτα και δίπλωμα στον Διοικητή του Λόχου που ανήκει το Φυλάκιο καθώς και στο σύνολο του αξιολογηθέντος προσωπικού, στην παρουσία του Διοικητή της 4ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχου Σπυρίδων Χαραλαμπίδη, του Υποδιοικητή του Επιχειρησιακού Στρατηγείου Ταξίαρχου Σολωμού Σολωμού (ως πρώην Διοικητή της Ταξιαρχίας) και αντιπροσωπειών στελεχών από τους Σχηματισμούς και τα Τακτικά Συγκροτήματα.   

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, συνεχάρη το προσωπικό του Φυλακίου και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους απολυόμενους οπλίτες της 2021 ΕΣΣΟ, τους οποίους ευχαρίστησε για την προσφορά και τους κάλεσε να αισθάνονται υπερήφανοι που υπηρέτησαν επιτυχώς τη στρατιωτική τους θητεία, ασκώντας με αυτό τον τρόπο το δικαίωμα τους και εκπληρώνοντας ένα σημαντικό μέρος του χρέους τους προς την Πατρίδα. Ακολούθως, προέτρεψε τους νέους οπλίτες της 2022 ΕΣΣΟ, οι οποίοι ανέλαβαν ήδη τη σκυτάλη, να συνεχίσουν με υπερηφάνεια να φυλάττουν «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» στα φυλάκια της ΠΓΑ, συμβάλλοντας στην κοινή επιδίωξη για την ενίσχυση της αποτρεπτικής ικανότητας της Εθνικής Φρουράς.

Πηγή: ΓΕΕΦ

Διαβάστε επίσης: ΤΑΜΣ «ΔΙΑΣ – 2022» | Εντυπωσιακές εικόνες από τις μονάδες της 1ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This