ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Βίντεο από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στην Λωρίδα της Γάζας – VIDEO
Defence Redefined
Published on 24/03/2021 at 09:46

Ο ισραηλινός στρατός εξαπέλυσε νυχτερινούς βομβαρδισμούς εναντίον θέσεων της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, μετά την εκτόξευση ρουκέτας από τον παλαιστινιακό θύλακα εναντίον του νότιου Ισραήλ, ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες και το ισραηλινό επιτελείο.

Λίγο μετά τις 02:30 (τοπική ώρα και ώρα Κύπρου), έγιναν ισραηλινά πλήγματα εναντίον θέσεων της Χαμάς στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, είπαν στο Γαλλικό Πρακτορείο αυτόπτες μάρτυρες στον θύλακα.

Χθες βράδυ, ο ισραηλινός στρατός έκανε λόγο περί εκτόξευσης μιας ρουκέτας από τη Λωρίδα της Γάζας εναντίον της ισραηλινής επικράτειας, την ημέρα που διεξάγονταν βουλευτικές εκλογές στο Ισραήλ.

«Σε αντίδραση» στην εκτόξευση της ρουκέτας, «μαχητικά αεροσκάφη (σ.σ F-16) και στρατιωτικά ελικόπτερα στοχοθέτησαν εργοστάσιο κατασκευής ρουκετών και μια στρατιωτική θέση της Χαμάς», ανέφερε το επιτελείο σε λακωνική ανακοίνωσή του. Ερωτηθείσα σχετικά από το Γαλλικό Πρακτορείο, εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού διευκρίνισε ότι η ρουκέτα έπεσε σε άδειο οικόπεδο στο νότιο τμήμα του Ισραήλ.

Διαβάστε επίσης: Ισραήλ | Χριστούγεννα με αναχαίτιση ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας και αεροπορικές προσβολές σε Συρία

Με πληροφορίες από: ΚΥΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This