Αστυνομία Κύπρου | 12η ετήσια αιμοδοσία προς τιμή του Υποσμηναγού Πανίκου Ερωτοκρίτου – Η μεγαλύτερη σε παγκύπρια βάση
Defence Redefined
Published on 27/05/2023 at 16:36

Η καθιερωμένη ετήσια 12η Εθελοντική Αιμοδοσία προς τιμή του Υποσμηναγού Πανίκου Ερωτοκρίτου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στον χώρο της Εκκλησίας Αγίου Γεωργίου Χαβούζας, στη Λεμεσό, συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό φιαλών αίματος, συγκεκριμένα 464 φιάλες αίματος, για ενίσχυση των αποθεμάτων της Τράπεζας Αίματος.

Ο Υποσμηναγός Πανίκος Ερωτοκρίτου, υιός του Βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή (Διοίκησης) της ΑΔΕ Λεμεσού, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, στις 29 Μαρτίου, 2011, σε ηλικίας μόλις 27 ετών. Η εθελοντική αιμοδοσία που κάθε χρόνο διοργανώνεται εις μνήμη του, χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη αιμοδοσία σε παγκύπρια βάση τα τελευταία έτη.

Η αιμοδοσία τελούσε υπό την αιγίδα του Αρχηγού Αστυνομίας κ. Στέλιου Παπαθεοδώρου. Ο κ . Παπαθεοδώρου παρέστη στην αιμοδοσία, στηρίζοντας την προσπάθεια για στήριξη της Τράπεζας Αίματος και το έργο που επιτελεί βοηθώντας τους ασθενείς που το έχουν ανάγκη

Στην εθελοντική αιμοδοσία συμμετείχαν Αξιωματικοί και μέλη της Αστυνομίας, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μέλη και στελέχη της Εθνικής Φρουράς, και μέλη και Αξιωματικοί της Αστυνομίας Βρετανικών Βάσεων. Συμμετείχαν επίσης Αθλητικά Σωματεία, καθώς και αριθμός πολιτών.

Πηγή: Αστυνομία Κύπρου

Διαβάστε επίσης: Επιστροφή επαναπατρισμού 25 παράτυπων μεταναστών – 3320 άτομα επέστρεψαν από την αρχή του έτους

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This