Αστυνομία Κύπρου | Πρόσληψη νέων αστυφυλάκων και ειδικών αστυνομικών – Εξετάσεις τον Ιανουάριο και τον Απρίλιο
Defence Redefined
Published on 13/10/2022 at 15:39

Διεργασίες για την πλήρωση κενών θέσεων στις τάξεις της, άρχισε ήδη η Αστυνομία Κύπρου. Οι κενές θέσεις αφορούν τόσο θέσεις Αστυφυλάκων, όσο και θέσεις Ειδικών Αστυνομικών.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους για πρόσληψη στην Αστυνομία, δεν έχει ακόμα αρχίσει, καθώς οι νέες θέσεις δεν έχουν ακόμα προκηρυχθεί επίσημα. Ωστόσο, η πιο πάνω διαδικασία δεν αναμένεται να αργήσει, καθώς σύμφωνα με τον προγραμματισμό, που έχει γίνει σε συνεννόηση με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, οι εξετάσεις για πρόσληψη νέων Ειδικών Αστυνομικών, θα διεξαχθούν στα μέσα Ιανουαρίου, 2023. Επίσης, η διεξαγωγή των εξετάσεων για την πλήρωση κενών θέσεων Αστυφυλάκων, αναμένεται στις αρχές Απριλίου, 2023.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αριθμό κενών θέσεων, που αναμένεται να πληρωθεί και για τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος, από όσους επιθυμούν να παρακαθίσουν στις εξετάσεις πρόσληψης, θα ανακοινωθούν με την επίσημη προκήρυξη των κενών θέσεων στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας.

Πηγή: Αστυνομία Κύπρου

Διαβάστε επίσης: Αστυνομία Κύπρου | 54 Ειδικοί Αστυνομικοί έδωσαν την επίσημη διαβεβαίωσή τους

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This