ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΑΣΔΥΚ | Όλα τα μέλη της Αστυνομίας θα εξοφληθούν μέχρι τον Απρίλιο για αναδρομικά και υπερωρίες
Defence Redefined
Published on 24/02/2021 at 16:30

Στις 19 Φεβρουαρίου 2021, σύμφωνα με ανακοίνωση του, ο ΚΑΣ ΑΣΔΥΚ προσκλήθηκε τηλεφωνικώς για συνάντηση στο Αρχηγείο Αστυνομίας. Στη συνάντηση  εκ μέρους του Αρχηγού Αστυνομίας παρέστη ο Υπαρχηγός Αστυνομίας κος Χριστάκης Μαυρής και μαζί του ήταν ο υπεύθυνος του Λογιστηρίου Αρχηγείου Αστυνομίας Υπ. Π. Κωμοδρόμος.

Οι θέσεις του Αρχηγείου κατά την ενημέρωση ήταν οι εξής:

  • Τα αναδρομικά των κλιμάκων περίπου 1500 μελών  έχουν εξοφληθεί εκτός από 25 εξ αυτών. Η εξόφληση τους θα γίνει μέχρι τέλη Μαρτίου. Ο ΚΑΣ ΑΣΔΥΚ θα μελετήσει το συγκεκριμένο θέμα.
  • To υπερωριακό καθήκον στο ΠΟΥΡΝΑΡΑ που είναι απλήρωτο εδώ και 11 μήνες από τον Απρίλη του 2020 για χιλιάδες Αστυνομικούς, θα εξοφληθεί τον Απρίλη του 2021.
  • Το υπερωριακό καθήκον στο ΜΑΚΕΝΖΥ που είναι απλήρωτο  από το 2019 για χιλιάδες Αστυνομικούς θα εξοφληθεί τον Απρίλη του 2021.
  • Τα υπερωριακά καθήκοντα και εκμισθώσεις του 2020 που παραμένουν απλήρωτα για όλους τους Αστυνομικούς Παγκύπρια θα εξοφληθούν μέχρι τον Απρίλη του 2021.

Αναμένεται από τον ΚΑΣ η υλοποίηση των πιο πάνω. Υπήρξε  δέσμευση εκ μέρους του Υπαρχηγού για ενημέρωση του Αρχηγού Αστυνομίας και  καθορισμό  ημερομηνίας για συνάντηση  με αντιπροσωπεία του Προεδρείου-Ανώτατου Συμβουλίου του ΚΑΣ ΑΣΔΥΚ.

Διαβάστε επίσης: Χρίστος Ανδρέου | Με την ανάληψη των καθηκόντων του Αρχηγού Αστυνομίας προωθήθηκαν πολλά θέματα των μελών

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This