ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αποστολή Πυροσβεστικής και Πολιτικής Άμυνας σε Ελλάδα – Φωτογραφίες
superadmin
Published on 04/08/2021 at 11:00

Η Κύπρος συνδράμει στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών στην Ελλάδα, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή της η αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Νιόβη Παρισινού.

Όπως ανέφερε αναχώρησαν με αεροσκάφος C-130, 20 μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Τις δυνάμεις πυρόσβεσης στην Ελλάδα θα ενισχύσουν και δύο πτητικά μέσα του Τμήματος Δασών. Στην αποστολή συμμετέχουν και 20 μέλη της Πολιτικής Άμυνας με τον προσωπικό εξοπλισμό τους.

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Αστυνόμος Α’ Πολύβιος Χατζηβασιλείου βρέθηκε το πρωί στο αεροδρόμιο Λάρνακας για να μιλήσει με τα πληρώματα πριν την αναχώρηση τους για την Ελλάδα.

Η Κυπριακή Αποστολή σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση είναι ήδη Ελλάδα και σύμφωνα με την αναπληρώτρια Διευθύντρια Πολιτικής Άμυνας Λεμεσού Ολύβια Μιχαηλίδου γίνεται ενημέρωση για την κατάσταση από τις ελληνικές αρχές. 

Η κ. Μιχαηλίδου σημείωσε ότι επικεφαλής της ομάδας της Πολιτικής Άμυνας είναι ο Διευθυντής ΠΕΔΠΑ Λάρνακας Χρυσήλιος Χρυσηλίου και συμπλήρωσε ότι τα μέλη της Πολιτικής Άμυνας, από τις Ομάδες Έρευνας και Διάσωσης, είναι ειδικά εκπαιδευμένα στην κατάσβεση πυρκαγιών.

Φωτογραφίες: Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου, Δύναμη Πολιτικής Άμυνας

Διαβάστε επίσης: Oμάδα αμφίβιων επιχειρήσεων ΕΜΑΚ | Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This