ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Εθνική Φρουρά | Εκατοντάδες Προαγωγές Υπαξιωματικών
Defence Redefined
Published on 19/06/2020 at 21:01

Κοινοποιήθηκαν σήμερα εκατοντάδες προαγωγές Υπαξιωματικών της Εθνικής Φρουράς οι οποίες είχαν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Άμυνας για το 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τις προαγωγές των Υπαξιωματικών θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες (πιθανότατα τον Σεπτέμβριο) και οι Προαγωγές των Αξιωματικών, οι οποίες για διαδικαστικούς λόγους δεν έγιναν ακόμα. Σημειώνεται ότι όπως σας ενημερώσαμε πρώτοι, η διαδικασία των κρίσεων για το 2020 έχει ολοκληρωθεί και ήδη άρχισε η διαδικασία των αποστρατειών.

Διαβάστε επίσης: Κρίσεις και προαγωγές στον Κυπριακό Στρατό | Οι αριθμοί για προαγωγές Αξιωματικών που δεν εμπίπτουν στην παγοποίηση για το 2020

Με δηλώσεις της στην σελίδα μας η Πρόεδρος του Συνδέσμου Υπαξιωματικών του Κυπριακού Στρατού (ΣΥΚΣ) κ. Καίτη Μαρκουλλίδου μας ανέφερε ότι η εξέλιξη με τις προαγωγές των Υπαξιωματικών είναι ιδιαίτερα θετική αφού υπήρχαν άτομα τα οποία εδώ και αρκετά χρόνια δεν είχαν λάβει ούτε μια προαγωγή. Οι προαγωγές αυτές συμπλήρωσε περιλαμβάνουν και προαγωγές οι οποίες δεν έγιναν τις προηγούμενες χρονιές για διάφορους λόγους.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This