MULTIMEDIA CORNER

MULTIMEDIA
CORNER

Αναλώσιμοι 4 | Επί ποδός η Θεσσαλονίκη για να μετατραπεί σε κινηματογραφικό σκηνικό
Defence Redefined
Published on 10/11/2021 at 20:30

Αέρας Χόλιγουντ πνέει στην Θεσσαλονίκη εδώ και κάποιες ημέρες, αφού οι Τζέισον Στέιθαμ, Άντι Γκαρσία, 50 Cent και Μέγκαν Φοξ βρίσκονται στην πόλη για τα γυρίσματα της τέταρτης συνέχειας των “Αναλώσιμων” (The Expendables 4).

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Statham (@jasonstatham)

Σχετικά με δημοσιεύματα για ατυχήματα στο πλατό κατά την διάρκεια των γυρισμάτων που είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ανακριβή τα χαρακτηρίζει η παραγωγή της ταινίας “Αναλώσιμοι 4”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των στελεχών της παραγωγής, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αυτών, η παραγωγή “λαμβάνει όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις για να εγγυηθεί την ασφάλεια του συνεργείου”. Όλα αυτά στον απόηχο της τραγικής κατάληξης στο γύρισμα μιας σκηνής της νέας ταινίας Rust με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπάλντουιν στη Σάντα Φε των ΗΠΑ, όταν το όπλο που κρατούσε ο ηθοποιός ήταν όπως όλα δείχνουν γεμάτο με πραγματικά πυρομαχικά αντί αβολίδωτα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας και να τραυματιστεί ένας εκ των σκηνοθετών.

Στα γυρίσματα και ο… Ελληνικός Στρατός

Για την παραγωγή στα πλατό των “Αναλώσιμων 4” στη χώρα μας, δίνει το παρόν και εξοπλισμός που προέρχεται από τον ελληνικό στρατό, μια πρακτική που είναι συνήθης για κάθε παραγωγή δράσης, σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για διάθεση μέσων πολύ σημαντική που πολλές φορές μάλιστα κρίνει και την εκ νέου παραγωγή ταινιών δράσης σε μια χώρα, αφού τέτοιες ταινίες είναι απαραίτητο να περιλαμβάνουν βαρύ εξοπλισμό τοπικής προέλευσης, οχήματα και μέσα που συνεισφέρουν στην αληθοφάνεια του τελικού κινηματογραφικού αποτελέσματος. 

Έτσι, στην συγκεκριμένη ταινία, που προγραμματίζεται να βγει στις αίθουσες το 2022, οι Έλληνες θεατές θα δουν οχήματα που θα τους είναι γνώριμα από τον καιρό της στρατιωτικής τους θητείας όπως το θρυλικό Μ60Α3.

Με πληροφορίες από: Πρώτο Θέμα, defenceredefined.com.cy

Διαβάστε επίσης: James Bond 007 “No Time To Die” | Αντιτορπιλικό Type 45 εκτοξεύει πυραύλους Aster

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
Διαβάστε Περισσότερα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This