ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλλαγές στις ημερομηνίες δοκιμασίας υποψηφίων εφέδρων αξιωματικών και ειδικών δυνάμεων
Defence Redefined
Published on 09/07/2021 at 14:05

Αλλαγές στις εναλλακτικές ημερομηνίες για την αθλητική δοκιμασία και τη γραπτή εξέταση των υποψηφίων εφέδρων αξιωματικών, καθώς και για την αθλητική δοκιμασία των υποψηφίων για τις Ειδικές Δυνάμεις  (Καταδρομών, Στρατονόμων, Υποβρυχίων Καταστροφών), οι οποίοι έχουν διαγνωστεί με κορωνοϊό ή δηλώθηκαν ως στενές επαφές κατά την ημέρα διεξαγωγής των διαδικασιών, ανακοίνωσε το Υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείο Άμυνας, η αθλητική δοκιμασία για τους υποψήφιους έφεδρους βαθμοφόρους και υποψήφιους Ειδικών Δυνάμεων θα πραγματοποιηθεί μετά την κατάταξή τους στις 27 Ιουλίου 2021.

Προσθέτει ότι η γραπτή εξέταση των επιτυχόντων υποψηφίων εφέδρων αξιωματικών στην αθλητική δοκιμασία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουλίου 2021, ενώ τα αποτελέσματα των υποψήφιων βαθμοφόρων θα ανακοινωθούν μέχρι τις 30 Ιουλίου 2021.

Το ΥΠΑΜ διευκρινίζει ότι οι παραπάνω εναλλακτικές ημερομηνίες αφορούν μόνο τους υποψηφίους που εντοπίστηκαν θετικοί ή δηλώθηκαν ως στενές επαφές θετικών κρουσμάτων κατά τις ημέρες των αρχικών ημερομηνιών διεξαγωγής των διαδικασιών.

Προσθέτει ότι τα απαραίτητα πιστοποιητικά που επιβεβαιώνουν τη δικαιολογημένη απουσία από τις δοκιμασίες θα τύχουν ελέγχου για την γνησιότητά τους από το Υπουργείο Υγείας.

Τέλος, το ΥΠΑΜ αναφέρει ότι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες επιλογής που αφορούν τον τόπο διεξαγωγής καθώς και τη μεταφορά στα εξεταστικά κέντρα, θα δοθούν από τις Διοικήσεις των Μονάδων τοποθέτησής τους. 

Διαβάστε επίσης: Κατάταξη 2021 ΕΣΣΟ | Μόνο με Safe Pass θα γίνεται η αθλητική δοκιμασία και η γραπτή εξέταση

 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This