ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την πυρκαγιά στη Μόρια
Defence Redefined
Published on 09/09/2020 at 10:46

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τη συμμετοχή Υπουργών, αλλά και του διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα προκειμένου να εξεταστεί η κατάσταση που έχει προκύψει μετά την μεγάλη πυρκαγιά στη Μόρια.

Παράλληλα με τις επόμενες κινήσεις, στις οποίες θα προχωρήσει η Κυβέρνηση για τον εντοπισμό των 35 ατόμων που ήταν θετικοί στον κορωνοϊό και τη στέγαση των 13.000 μεταναστών που πλέον βγήκαν στο δρόμο, αναζητούνται οι υπαίτιοι της φωτιάς. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας δήλωσε ότι διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

Διαβάστε επίσης: Ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης για κατάσβεση πυρκαγιάς στο Πεδίο Βολής Καλού Χωριού

Στην έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου θα συμμετέχουν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου Νότης Μηταράκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέοντας και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Με πληροφορίες από: ΚΥΠΕ/ΑΖΑ/ΑΓΚ

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This