ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συζήτηση θεμάτων οργάνωσης και εκπαίδευσης ανάμεσα στις Διευθύνσεις Τεθωρακισμένων Κύπρου – Ισραήλ
Defence Redefined
23/12/2020

Χθες, 22 Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχαν αξιωματικοί της Διεύθυνσης Τεθωρακισμένων του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς και ομόλογοί τους από τις Ισραηλινές Ένοπλές Δυνάμεις (ΙΕΔ).

Σκοπός της τηλεδιάσκεψης ήταν η συζήτηση θεμάτων που αφορούν στην οργάνωση, στην εκπαίδευση και στις επιχειρησιακές δραστηριότητες των Μονάδων Τεθωρακισμένων των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο Πρόγραμμα Διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας μεταξύ Κυπριακής Δημοκρατίας και του Κράτους του Ισραήλ και πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη λόγω των μέτρων που λαμβάνονται κατά της πανδημίας του COVID-19.

Διαβάστε επίσης:

Ολοκληρώθηκε η άσκηση “ΟΝΗΣΙΛΟΣ – ΓΕΔΕΟΝ 2020” | Κέρδος η ανταλλαγή γνώσης και εμπειρίας – Φωτογραφίες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This