ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΥΠΑΜ κάλεσε τους στρατεύσιμους της 2021 ΕΣΣΟ να υποβάλουν τα στοιχεία τους ηλεκτρονικά
Defence Redefined
Published on 10/05/2021 at 16:40

Ο Υπουργός Άμυνας, Χαράλαμπος Πετρίδης, κάλεσε τους στρατεύσιμους της 2021 ΕΣΣΟ να υποβάλουν τα στοιχεία τους ηλεκτρονικά, εντός της προκαθορισμένης προθεσμίας, μέσω της πλατφόρμας κατάταξης, η οποία τέθηκε σε λειτουργία από την περασμένη Παρασκευή.

Ο κ. Πετρίδης είπε ότι «ήδη, από τις πρώτες ημέρες, η ανταπόκριση είναι μεγάλη και συνεχάρη τους νέους οπλίτες για το ενδιαφέρον τους.

«Πρόκειται για μια καινοτομία που ξεκίνησε από πέρσι και έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο γινόταν η κατάταξη, ώστε να αποφεύγεται η ταλαιπωρία των νεοσύλλεκτων στα ΚΕΝ», πρόσθεσε.

Ανέφερε ότι φέτος έχουν ενσωματωθεί πρόσθετες ρυθμίσεις που βελτιώνουν περαιτέρω τη διαδικασία.

«Πλέον οι στρατεύσιμοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν με ταχύτητα, ασφάλεια και χωρίς φυσική παρουσία όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά/βεβαιώσεις βάσει των οποίων θα πραγματοποιηθεί η μοριοδότηση, η επιλογή σε όπλα και σώματα καθώς και η τοποθέτησή τους στις Μονάδες», πρόσθεσε.

Αναφορικά με την σημερινή του επίσκεψη στο Κέντρο Υποστήριξης Κατάταξης Νεοσυλλέκτων, ο ΥΠΑΜ είπε ότι «εκεί οι στρατεύσιμοι αλλά και οι γονείς ή κηδεμόνες, μπορούν να επικοινωνούν για οποιαδήποτε βοήθεια για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης κατάταξης».

Διαβάστε επίσης: Στην Λεμεσό η ναυαρχίδα του Γαλλικού στόλου, το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle – Φωτογραφία

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This