Ουκρανία | Πληροφορίες για νέα βύθιση ρωσικού πλοίου – VIDEO
Defence Redefined
Published on 17/06/2022 at 16:00

Οι Ναυτικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, ισχυρίζονται ότι χτύπησαν και βύθισαν το πλοίο Γενικής Υποστήριξης του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού «Βασίλι Μπεχ», σε θαλάσσια περιοχή, κοντά στο νησί “Snake Island”. 

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των Ουκρανών, το πλοίο μετέφερε στρατιώτες, πυρομαχικά καθώς και ένα αντιαεροπορικό σύστημα τύπου TOR, στο συγκεκριμένο νησί. 

Βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, παρουσιάζουν την φερόμενη επίθεση, όπου ο στόχος πλήττεται από δύο πυραύλους, αγνώστου, μέχρι στιγμής, τύπου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε, από τα οπτικά του τουρκικής κατασκευής, μη επανδρωμένου αεροσκάφους, Bayraktar TB2, το οποίο υπηρετεί στο Ουκρανικό Ναυτικό. 

Από την αρχή του πολέμου, οι Ουκρανικές δυνάμεις, καταφέρνουν πλήγματα κατά ναυτικών στόχων, με αποκορύφωμα την βύθιση του καταδρομικού “Moskva” στις 14 Απριλίου. 

Διαβάστε επίσης: Ουκρανία | Θρίλερ με την ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου Moskva – Όλες οι πληροφορίες

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Νέα επιμορφωτικά προγράμματα για στελέχη και σπουδαστές της ΣΣΕ

Νέα επιμορφωτικά προγράμματα για στελέχη και σπουδαστές της ΣΣΕ

Η ενεργοποίηση έξι νέων εξειδικευμένων επιμορφωτικών προγραμμάτων με τη συνεργασία της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, αποφασίστηκε σε κοινή σύσκεψη υπό τον ΥΦΕΘΑ Νικόλαο Χαρδαλιά…

Pin It on Pinterest

Share This