Οδόφραγμα Αγ. Δομετίου | Σύλληψη ατόμων για παράνομη είσοδο στις ελεύθερες περιοχές – Χρηματικά ποσά στους διακινητές
Defence Redefined
Published on 08/04/2022 at 14:10

Χρηματικά ποσά σε διακινητές για είσοδο στις ελεύθερες περιοχές και άτομα μεταφέρονται σε χώρους αποσκευών των αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκαν την Δευτέρα δύο πρόσωπα ηλικίας 27 και 28 ετών, τα οποία συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση υποβοήθησης της παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, παράνομης εισόδου στην Κυπριακή Δημοκρατία κλπ. Εναντίον των δύο προσώπων, εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Διαβάστε επίσης: FRONTEX | “Επιζήμιες οι μεταναστευτικές ροές για την Κύπρο αν συνεχιστούν με τους ίδιους ρυθμούς”

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, κατά τη διάρκεια τελωνειακού έλεγχου οχήματος που εισερχόταν στις ελεύθερες από τις κατεχόμενες περιοχές στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου, εντοπίστηκε στο χώρο αποσκευών αυτοκινήτου, άντρας ηλικίας 28 ετών, ενώ οδηγός του οχήματος ήταν άντρας ηλικίας 27 ετών.

Από περαιτέρω έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι στο διαβατήριο του 28χρονου δεν υπήρχε θεώρηση εισόδου ή άδεια παραμονής του στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στο πλαίσιο των εξετάσεων και ανακρίσεων, ο 27χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ότι πήρε χρηματικό ποσό από τον 28χρονο για μεταφορά του στις ελεύθερες περιοχές. Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: Αστυνομία Κύπρου

Διαβάστε επίσης: Αστυνομία Κύπρου | Συλλήψεις για υποβοήθηση παράνομης μετανάστευσης από τα κατεχόμενα – Χιλιάδες ευρώ για αντάλλαγμα

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Εθνική Φρουρά | Συνεκπαίδευση με Αμερικανούς Πεζοναύτες της MARSOC – Φωτογραφίες

Εθνική Φρουρά | Συνεκπαίδευση με Αμερικανούς Πεζοναύτες της MARSOC – Φωτογραφίες

Το ΓΕΕΦ δημοσιοποίησε φωτογραφικό υλικό από τη συνεκπαίδευση ομάδων ειδικών επιχειρήσεων της Εθνικής Φρουράς με αντίστοιχες του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, της γνωστής διοίκησης ειδικών επιχειρήσεων MARSOC…

Pin It on Pinterest

Share This