ΜΜΑΔ | Ειδική εκπαίδευση 10 μελών από την ΕΚΑΜ στην Ελλάδα – Φωτογραφίες
Andreas Pogiatzi
Published on 07/11/2023 at 12:03

Σε σημαντική εκπαιδευτική δραστηριότητα στην Ελλάδα συμμετείχε, ομάδα μελών της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης (ΜΜΑΔ). 

Μεταξύ των ημερομηνιών 30 Οκτωβρίου – 03 Νοεμβρίου, 2023 πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, ειδική εκπαίδευση 10 μελών της Μ.Μ.Α.Δ. σε θέματα ατομικής τακτικής μάχης, εξουδετέρωσης ενεργού σκοπευτή (Active Shooter) και τακτικών χρήσης οχημάτων και ερευνών σε κτίρια για σύλληψη – εξουδετέρωση επικίνδυνων προσώπων.

Η ειδική εκπαίδευση στα μέλη της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε από την Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (Ε.Κ.Α.Μ.) της Ελλάδας

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε με συγχρηματοδότηση από το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Κυπριακή Δημοκρατία με σκοπό την πρόληψη και προστασία των πολιτών από Τρομοκρατικές ενέργειες. 

Σχόλιο DEFENCE ReDEFiNED:

Τα πρόσωπα των στελεχών σε επίλεκτα τμήματα των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων καλό είναι να μην αποκαλύπτονται (να καλύπτονται) για λόγους προστασίας του υπόψη προσωπικού. 

Διαβάστε επίσης: ΜΜΑΔ | Πλάνα από την εκπαίδευση στο Τρόοδος – Φωτογραφίες

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΑΣ | Το σχέδιο για τις κάμερες

ΕΛΑΣ | Το σχέδιο για τις κάμερες

Οι αστυνομικοί εφοδιάζονται με κάμερες, τις οποίες θα έχουν πάντα πάνω τους και σε λειτουργία, στα πρότυπα της λειτουργίας της αστυνομίας…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This