Λιμενικό Σώμα | Διασώθηκαν 11 αλλοδαποί και ανασύρθηκε 1 σορός μέχρι στιγμής στην θαλάσσια περιοχή στενού Καφηρέα
Defence Redefined
Published on 02/11/2022 at 14:06

Το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή συνεχίζει την ενημέρωση αναφορικά με την ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αλλοδαπών στην θαλάσσια περιοχή στενού Καφηρέα. 

Η επιχείρηση ξεκίνησε, πρώτες πρωινές ώρες την Τρίτη, όπου παραπλέον Φ/Γ το οποίο είχε δεσμευτεί από το Ε.Κ.Σ.Ε.Δ. να συμμετάσχει στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, εντόπισε σώο έναν αλλοδαπό, τον οποίο περισυνέλεξε Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης του Λιμενικού και τον μετέφερε στην Κάρυστο. Επιπλέον, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμεναρχείου Καρύστου, εντόπισαν καλά στην υγεία του έναν ακόμα αλλοδαπό, στην περιοχή “ΜΠΟΥΡΟΥ” και τον μετέφεραν στην Κάρυστο.

Πρωινές ώρες σήμερα, Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης του Λιμενικού, εντόπισε και περισυνέλεξε μία σορό άνδρα, η οποία μεταφέρθηκε στο “ΔΙΟΚΛΕΙΟΝ” Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου.

Συνολικά μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί έντεκα αλλοδαποί άνδρες και έχει ανασυρθεί μία σορός άνδρα. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καρύστου. Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νέο δελτίο τύπου από το Λιμενικό Σώμα

Πηγή: Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή

Διαβάστε επίσης: Λιμενικό Σώμα | Σύλληψη διακινητών στη Ρόδο – Διάσωση αλλοδαπών βόρεια της Σάμου

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΑΣ | Το σχέδιο για τις κάμερες

ΕΛΑΣ | Το σχέδιο για τις κάμερες

Οι αστυνομικοί εφοδιάζονται με κάμερες, τις οποίες θα έχουν πάντα πάνω τους και σε λειτουργία, στα πρότυπα της λειτουργίας της αστυνομίας…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This