Λιβύη | Η Τουρκία εκπαιδεύει την Λιβυκή ακτοφυλακή – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 29/11/2022 at 18:30

Το Τουρκικό ΥΠΑΜ έχει δημοσιεύσει φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες για την εκπαίδευση που παρέχει η Τουρκία στην Λιβυκή Ακτοφυλακή.

Συγκεκριμένα, η Τουρκία παρέχει εξειδικευμένη εκπαίδευση στο προσωπικό της ακτοφυλακής της Λιβύης. Μεταξύ άλλων στελέχη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων παρέχουν ειδική εκπαίδευση στα στελέχη της Λιβυκής ακτοφυλακής στη χρήση ραντάρ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τους παρέχουν επίσης ειδική εκπαίδευση σε αντικείμενα αυτοδυτών και βατραχανθρώπων.

Η Λιβύη και η Τουρκία προχωρούν επίσης σε διμερής συνεκπαιδεύσεις των ενόπλων τους δυνάμεων, ενώ έχουν υπογράψει εντός του τρέχοντος έτους και στρατιωτικές συμφωνίες.

Η Ελληνική πλευρά οφείλει να λαμβάνει υπόψη τις στενές σχέσεις της Τουρκίας με την ακτοφυλακής της Λιβύης με την οποία θα χρειαστεί επαφή, καθώς οι συγκεκριμένες αρχές διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο σε καίρια προβλήματα της περιοχής όπως είναι οι μεταναστευτικές ροές από την βόρειο Αφρική.

Διαβάστε επίσης: Λιβύη | Κοινή στρατιωτική εκπαίδευση με τον Τουρκικό στρατό στην Κωνσταντινούπολη

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

BATTLEFIELD ReDEFiNED 2023 | Συμπεράσματα και παρατηρήσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία – Φωτογραφίες

BATTLEFIELD ReDEFiNED 2023 | Συμπεράσματα και παρατηρήσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία – Φωτογραφίες

Στα πλαίσια του διεθνούς συνεδρίου άμυνας και ασφάλειας BATTLEFIELD ReDEFiNED 2023, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις και ειδικό πάνελ σχετικά με εξειδικευμένες πτυχές και συμπεράσματα του πολέμου στην Ουκρανία…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This