Κυπριακή Δημοκρατία | Πράσινο φως για διορισμό ειδικού απεσταλμένου από τον ΟΗΕ
Defence Redefined
Published on 09/10/2023 at 14:35

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δηλώνει αποφασισμένος και έτοιμος για αποφάσεις, που θα οδηγήσουν στην επανένωση της Πατρίδας.

Η Κυπριακή Δημοκρατία έδωσε αργά το Σάββατο τη συγκατάθεσή της για διορισμό μιας προσωπικότητα από πλευράς των Ηνωμένων Εθνών, που θα διερευνήσει την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών, ανταποκρινόμενη σε αίτημα του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

Τα παραπάνω, δήλωσε προχθές ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε ομιλία του στον Αστρομερίτη, στο πλαίσιο των αντικατοχικών εκδηλώσεων του Δήμου Μόρφου “Μέρες μνήμης Μόρφου”.

Μια τέτοια εξέλιξη, ο διορισμός μιας προσωπικότητας που θα διερευνήσει τις προοπτικές επανέναρξης των συνομιλιών θα είναι μια πρώτη εξέλιξη προς την ορθή κατεύθυνση που δύναται, αν επιδειχθεί η κατάλληλη πολιτική βούληση, να οδηγήσει σε γενικότερες θετικές εξελίξεις για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη στο Κυπριακό, συνέχισε. 

Διαβάστε επίσης: Κυπριακό | Κοινή γραμμή Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν | Υπογραφή Συμφώνου Φιλίας και Συνεργασίας – Συνέχεια διαβουλεύσεων για τις διαφωνίες

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν | Υπογραφή Συμφώνου Φιλίας και Συνεργασίας – Συνέχεια διαβουλεύσεων για τις διαφωνίες

Σε σύντομη απάντηση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη συμβίωση Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Θράκη και τόνισε πως η μειονότητα είναι Μουσουλμανική…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This