ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Κλάδος Αστυνομικού Σώματος – ΙΣΟΤΗΤΑ | Τα σώματα ασφαλείας ανεβαίνουν Γολγοθά
Defence Redefined
Published on 02/05/2021 at 14:00

Την ελπίδα ότι μετά τα ψεσινά παγκύπρια επεισόδια οι αστυνομικοί και πυροσβέστες που εκτελούσαν καθήκοντα, θα κάνουν σήμερα Πάσχα με τις οικογένειες τους, εκφράζει ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος – ΙΣΟΤΗΤΑ, αναφέροντας παράλληλα ότι δεν έχει άλλη επιλογή, παρά να λάβει «πρωτοφανή μέτρα ως Κλάδος και ως συντεχνία» γιατί δεν θέλει άλλους νεκρούς αστυνομικούς και πυροσβέστες.

Σε σημερινή ανακοίνωση, ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος – ΙΣΟΤΗΤΑ, αφού εύχεται χρόνια πολλά στον κυπριακό λαό, καλεί, μετά τη χθεσινή βραδιά, όλα τα μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας να συνειδητοποιήσουν ότι «είμαστε μόνοι μας»

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ…
ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΠΙΤΙ….
ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ….
ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!

Posted by Κλάδος Αστυνομικού Σώματος-Ισότητα on Sunday, May 2, 2021

 

«Κανένας δεν φαίνεται να εισάκουσε τις προειδοποιήσεις μας, ούτε τα προμηνύματα των τελευταίων εβδομάδων λήφθηκαν υπόψιν», σημειώνει.

Διαβάστε επίσης: Πυροσβεστική Υπηρεσία | Ανάσταση με κατάσβεση 261 πυρκαγιών ανά το παγκύπριο – VIDEO

Αναφέρει ότι «κάποιοι δεν φαίνεται να έχουν τις γνώσεις, αλλά ούτε και τη βούληση και την συνείδηση να αναλάβουν τις ευθύνες τους» και προσθέτει ότι «στράφηκε με μένος και μίσος όλη η νεανική παραβατικότητα αλλά και εγκληματικότητα απέναντι στα Σώματα Ασφαλείας». 

Αναφέρει επίσης ότι «όποτε η Αστυνομία επέβαλλε την τάξη με ανάλογη βία, κατακρίθηκε και κάποιοι έσπευδαν να οριστούν ποινικοί ανακριτές για τυχόν ευθύνες» και «τώρα βιώνουμε την απόλυτη αναρχία». 

Επιπλέον, ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος – ΙΣΟΤΗΤΑ αναφέρει ότι «η αστυνομική και πολιτική ηγεσία θα πρέπει να αφουγκραστούν τον αστυνομικό της πρώτης γραμμής».

«Θα πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, πριν βάψουν τα χέρια τους με το αίμα των μελών των Σωμάτων Ασφαλείας», καταλήγει.

Με πληροφορίες από: ΚΥΠΕ, Κλάδος Αστυνομικού Σώματος – ΙΣΟΤΗΤΑ

Διαβάστε επίσης: Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου | “Προσπάθεια αποσπασματικής και μη αντικειμενικής παρουσίασης των γεγονότων”

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This