Ισραήλ | VIDEO ντοκουμέντο του ναυτικού – Βολές εν κινήσει στη θάλασσα – Το σύστημα SMASH 3000
Defence Redefined
Published on 15/10/2023 at 16:35

Οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις δημοσιοποίησαν VIDEO ντοκουμέντο που απεικονίζει μέλη της μονάδας του Ισραηλινού Ναυτικού «Snapir» να ανοίγει πυρ εναντίον τρομοκρατών που προσέγγιζαν τις ισραηλινές ακτές σε μια προσπάθεια να διεισδύσουν στο Ισραήλ δια θαλάσσης. Το περιστατικό φαίνεται να έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στις 7 Οκτωβρίου.

Δείτε το VIDEO ΕΔΩ

Το Ισραηλινό ναυτικό εδώ και αρκετό καιρό επιχειρεί να αναβαθμίσει τις δυνατότητες των στελεχών του για την πραγματοποίηση σκοπευμένων πυρών στη θάλασσα καθώς στο συγκεκριμένο περιβάλλον υπάρχει αυξημένη αστάθεια λόγω κίνησης και κυμάτων.

Για αυτό τον λόγο, μετά από αίτημα του ναυτικού του Ισραήλ, η εταιρεία Smart Shooter προχώρησε στην ανάπτυξη του συστήματος ελέγχου πυρός SMASH 3000 για φορητά όπλα. Είναι συμβατό σε πληθώρα τυφεκίων και διαμετρημάτων όπως M4, AR15, SR25 έχει και στο Tavor X95 ενώ μπορεί επίσης να λειτουργήσει και με οπλοβομβίδες.

Η ομάδα της DEFENCE ReDEFiNED είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το SMASH 3000 στη διεθνή έκθεση DEFEA 2023 στην Αθήνα ενώ έλαβε λεπτομερή ανάλυση για τις δυνατότητες του συστήματος από εκπρόσωπο της εταιρείας.

Το SMASH 3000 συμβάλει στην επίγνωση τακτικής κατάστασης, επιτρέπει ακριβή κλείδωμα του στόχου, παροχή και λήψη πληροφοριών στο κεντρικό σύστημα ελέγχου και διοίκησης. Ο σχεδιασμός του επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκτέλεση αποστολών αντιμετώπισης πειρατείας, απελευθέρωσης αιχμαλώτων αλλά και αντιμετώπισης drones, σε ημερήσιες και νυχτερινές επιχειρήσεις ενώ τοποθετείτε στο τυφέκιο με τυπικές ράγες.

Διαβάστε περισσότερα για το σύστημα SMASH 3000 στο παρακάτω άρθρο.

Διαβάστε επίσης: DEFEA 2023 | H SMARTSHOOTER παρουσιάζει το εξελιγμένο σύστημα ελέγχου πυρός SMASH 3000 – VIDEO και Φωτογραφίες

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν | Υπογραφή Συμφώνου Φιλίας και Συνεργασίας – Συνέχεια διαβουλεύσεων για τις διαφωνίες

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν | Υπογραφή Συμφώνου Φιλίας και Συνεργασίας – Συνέχεια διαβουλεύσεων για τις διαφωνίες

Σε σύντομη απάντηση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη συμβίωση Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Θράκη και τόνισε πως η μειονότητα είναι Μουσουλμανική…

Pin It on Pinterest

Share This