ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Εκκενώνονται κοινότητες από την μεγάλη πυρκαγιά στον Αρακαπά – VIDEO
Defence Redefined
Published on 03/07/2021 at 15:42

Συνεχίζει να μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην κοινότητα Αρακαπά. Η πυρκαγιά κατευθύνεται από πολλά μέτωπα, ενώ έχουν εκκενωθεί σπίτια. Αναφορές επίσης κάνουν λόγο για οικίες που κάηκαν.  Στην περιοχή πνέουν επίσης ισχυροί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ.

“Από την πυρκαγιά επηρεάστηκαν κατοικίες στην κοινότητα Αρακαπά. Η Π.Υ επιχειρεί για κατάσβεση τους. Τα άτομα τα οποία διέμεναν στις κατοικίες μεταφέρονται από την Αστυνομία και Πολιτική Άμυνα σε κέντρο αναψυχής στην Επταγώνια. Εκκενώνεται αυτή τη στιγμή και η κοινότητα Μελίνης”, αναφέρει στο τουιτερ ο Εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Αντρέας Κεττής.

Νωρίτερα έγραψε ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Τμήμα Δασών επιχειρούν μαζί τόσο με επίγειες όσο και εναέριες δυνάμεις για την πυρκαγιά παρά την κοινότητα Αρακαπά. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανέλαβε τον τομέα προστασίας της κοινότητας Αρακαπά και το Τμήμα Δασών τον δασικό τομέα της περιοχής.

Διαβάστε επίσης: Μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Εθνικής Φρουράς στην μάχη κατά των πυρκαγιών

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΛΑΣ | Το σχέδιο για τις κάμερες

ΕΛΑΣ | Το σχέδιο για τις κάμερες

Οι αστυνομικοί εφοδιάζονται με κάμερες, τις οποίες θα έχουν πάντα πάνω τους και σε λειτουργία, στα πρότυπα της λειτουργίας της αστυνομίας…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This