Εθνική Φρουρά | Τελετή Απονομής Διπλωμάτων σε Αξιωματικούς απόφοιτους της Σχολής Εθνικής Άμυνας
Defence Redefined
Published on 01/03/2022 at 12:34

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Φρουράς, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των διπλωμάτων στους Αξιωματικούς της Εθνικής Φρουράς που αποφοίτησαν από την Σχολή Εθνικής Άμυνας. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022, στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ). 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Υπουργός Άμυνας, κ. Χαράλαμπος Πετρίδης, ο Πρέσβης της Ελλάδος, κ. Ιωάννης Παπαμελετίου, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρου κ. Στυλιανός Παπαθεοδώρου, ο Υπαρχηγός της ΕΦ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Χρυσηλίου και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας κ. Αντρέας Λουκά.   

Η απονομή των πτυχίων στους 19 απόφοιτους Αξιωματικούς της ΕΦ και στον Υπαρχηγό της Αστυνομίας, κ. Δημήτρη Δημητρίου, οι οποίοι φοίτησαν με την 11η Εκπαιδευτική Σειρά Διαδικτυακής Μάθησης, πραγματοποιήθηκε από τον κ. Υπουργό Άμυνας.

Πηγή: ΓΕΕΦ

Διαβάστε επίσης: Ορκωμοσία Πρωτοετών Ευέλπιδων Τάξεως 2025 – 23 Κύπριοι ανάμεσά τους

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
COCKERILL 3105 | Ο ιδιαίτερος πύργος της Βελγικής εταιρείας για Leopard 1 στην έκθεση EUROSATORY 2022

COCKERILL 3105 | Ο ιδιαίτερος πύργος της Βελγικής εταιρείας για Leopard 1 στην έκθεση EUROSATORY 2022

Στην διεθνή έκθεση άμυνας και ασφάλειας EUROSATORY 2022 στο Παρίσι, η ομάδα της DEFENCE ReDEFiNED είχε την ευκαιρία να δει μεταξύ πολυάριθμων εκθεμάτων άρμα Leopard 1 το οποίο ήταν αναβαθμισμένο με τον πύργο COCKERILL 3105…

Pin It on Pinterest

Share This